Ο Μηταράκης είπε στο BBC ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης… λειτουργεί – Τον τρολάρουν στο Twitter

μηταρακης

Σε μία μάλλον… αστεία δήλωση, προχώρησε μιλώντας στο BBC ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή HARDtalk του BBC του δημοσιογράφου Stephen Sackur, με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Αρχικά μίλησε για τις αεροπορικές εταιρείες και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους υπερσύγχρονους αυτοκινητοδρόμους που έχει αποκτήσει η Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το Μετρό. Ο υπουργός αναφέρθηκε πρώτα στο Μετρό της Αθήνας, το οποίο επεκτείνεται και στη συνέχεια στο Μετρό της Θεσσαλονίκης το οποίο όπως δήλωσε… λειτουργεί!

“Τhe new subway in Thessaloniki is up and running”, είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης.

 

Το απόσπασμα στο 3:40:

 

Η απάντηση του Νότη Μηταράκη

Μετά τα σχόλια που ακολούθησαν τη δήλωσή του και το… “πάρτι” στο Twitter, ο υπουργός Μετανάστευσης απάντησε μέσω social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Προχθές, στο @BBCHARDtalk αναφέρθηκα ακροθιγώς σε έργα που έγιναν στην Ελλάδα. Προφανώς δεν είπα ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί. Αλλά ότι το έργο έχει πλέον προχωρήσει ουσιαστικά καθώς γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια. Μπορεί η επιλογή της φράσης στα Αγγλικά να μην ήταν η βέλτιστη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να παρουσιάσω λανθασμένη εικόνα για το έργο”.

 

 

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τον Νότη Μηταράκη και το Μετρό Θεσσαλονίκης:

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ