Βίτσας: Να πει ο Τσίπρας ποιον θέλει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προτιμώ τον Τσακαλώτο

Βίτσας: Να πει ο Τσίπρας ποιον θέλει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προτιμώ τον Τσακαλώτο

Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει ποιον θέλει να στηρίξει για την προεδρία του κόμματος απηύθυνε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Bίτσας.

«Κατά τη γνώμη μου ο Αλέξης πρέπει να πει ποιόν ή ποιά θέλει να στηρίξει για την προεδρία. Έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία. Στην αρχή ο Τσίπρας, εκτός Τσακαλώτου, έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του», δήλωσε στο OPEN.

 

 

«Πρώτη προτίμησή μου ο Τσακαλώτος»

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Βίτσας εξέφρασε την προτίμησή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δική του υπόθεση» αν θα κατέβει υποψήφιος πρόεδρος, είπε ο πρώην υπουργός που συμπλήρωσε: «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, πλήρως. Σας λέω ότι θα με ενδιέφερε να κατέβει και θα είναι η πρώτη προτίμησή μου ο Ευκλείδης. Το εάν τελικά κατέβει είναι δικό του θέμα. Σε 2-3 ημέρες θα ξέρουμε».

Την ίδια ώρα σε ερώτηση για τις πολιτικές-ιδεολογικές διαφορές που έχουν Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος σημείωσε: «Τεράστιες δεν έχουν, αλλά έχουν διαφορές. Εγώ για παράδειγμα είμαι πιο κοντά στις αντιλήψεις του Ευκλείδη».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ