Σοφία Κατσιγιάννη από Παλλήνη: Το «Είμαστε Ένα» ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ερυθρό Σταυρό (Βίντεο)

Σοφία Κατσιγιάννη από Παλλήνη: Το «Είμαστε Ένα» ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ερυθρό Σταυρό (Βίντεο)

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Στο πλαίσιο των δράσεων και των προσπαθειών για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, η κοινωνική οργάνωση «Είμαστε Ένα» σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό συγκέντρωσε τρόφιμα, τα οποία παρέδωσε στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης.

Το «Είμαστε Ένα», παρά το ότι μετράει λίγους μήνες ζωής, αναδεικνύεται ένας πολύτιμος σύμμαχος των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων της Αττικής, καθώς από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους συνανθρώπους μας, με διαρκείς δράσεις.

Το παρών στη συγκεκριμένη δράση έδωσε ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού,  Αντώνης Αυγερινός, η επικεφαλής του «Είμαστε Ένα» Σόφια Κατσίγιαννη, ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, αλληλεγγύης και κοινωνικής πρόνοιας Δήμου Παλλήνης Ασπασία Τζιτζικάκη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Οικονόμου και ο Δημήτριος Αλαμπάνος πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Οι δηλώσεις του δημάρχου Παλλήνης

Ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην κοινωνική οργάνωση”Ειμαστε Ενα” την πρόεδρό της κα. Σοφία Κατσίγιαννη και τους εθελοντές της για την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Ερυθρό Σταυρό και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Αυγερινό στη σημαντική τους προσφορά στο κοινωνικό μας παντοπωλειο.

Η αφοσίωση τους και η υποστήριξη τους παρέχοντας τρόφιμα και άλλα είδη στην κοινότητά μας, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε και να προσφέρουμε περισσότερα σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας.  Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την αφιλοκερδή προσπάθειά τους».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της κοινωνικής οργάνωσης Σοφία Κατσιγιάννη «Είμαστε Ένα» δήλωσε:

«Έχουμε ως αποστολή την αντιμετώπιση κάθε είδους κοινωνικής ανάγκης με προτεραιότητα όσων έχουν επείγοντα χαρακτήρα, αλλά και την βελτίωση της ευημερίας των ατόμων της κοινότητάς μας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί την τεράστια διαφορά που μπορεί να προκύψει από τη συλλογική δράση».

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ