Παρέμβαση Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο για την οικονομία – Πρόταση να αξιοποιηθεί το Ταμείο Ανάκαμψης για τους σιδηρόδρομους

ανδρουλακης

Το Ηράκλειο της Κρήτης επελέγη από τον Νίκο Ανδρουλάκη για να παρουσιάσει απόψε πτυχές του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής.

“Ανθεκτική οικονομία- δίκαιη κοινωνία-ισχυρή Ελλάδα” τιτλοφορείται η θεματική εκδήλωση που διοργανώνεται απόψε στις 19.00.

Στην προμετωπίδα της οικονομικής πρότασης του Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκονται παρεμβάσεις για να μπει φρένο στον αφελληνισμό της ελληνική οικονομίας, στην προώθηση του made in Greece με έμφαση στην υπεραξία της ελληνικής παραγωγής και στην αντιμετώπιση του μείζονος θέματος των κόκκινων δανείων και της προστασίας της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς των funds.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει και τη διαφορετική φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης με κατεύθυνση των πόρων σε κρίσιμες υποδομές όπως ο σιδηρόδρομος, σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, στα ενεργειακά δίκτυα και στις δομές του κοινωνικού κράτους.

Στην αποψινή εκδήλωση παρεμβαίνουν ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην Υπουργός και επικεφαλής του In Social, ο Δημήτρης Σπυράκος, συντάκτης του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010 για την προστασία της πρώτης κατοικίας και Γραμματέας του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και προστασίας των δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και προστασίας των δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ