Μετεκλογική κόντρα Κουρέτα – Αγοραστού στα απόνερα της Θεσσαλίας

Πλημμύρες

Κουρέτας: «Την επομένη των εκλογών σταμάτησαν οι εργασίες» – Αγοραστός: «Λέει ψέματα!»

Στα λασπόνερα της Θεσσαλίας με εκατέρωθεν βολές συνεχίζεται η κόντρα του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα με τον απερχόμενο Κώστα Αγοραστό με φόντο την κατάσταση που επικρατεί μετά την επέλαση της θεομηνίας Daniel.

Κουρέτας: Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε στο ΣΚΑΪ λέγοντας «Η κατάσταση δεν είναι καλή στην Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας. Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν τελείωσαν τα χρήματα θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει όμως πρέπει να έχει φροντίσει για αυτά είτε εκλεγείς, είτε όχι».

«Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο».

Πρόεδρος Βλοχού

Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε και ο πρόεδρος του Βλοχού, κ. Κουκάς λέγοντας πως «αν τα χρήματα που έφταναν ήταν για 4-5 ημέρες γιατί δεν μας το είπαν; Έχουν σταματήσει όλα τα έργα για τα αναχώματα, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί».

Παρέμβαση Αγοραστού

Λίγη ώρα αργότερα, στον αέρα της εκπομπής παρενέβη ο Κώστας Αγορστάς απαντώντας πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά. «Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δεί. Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα δεν είναι διακοπή των έργων. Έχουμε 90 μηχανήματα στην Μαγνησία και 42 στον Κραυσίδωνα. Λένε ότι δεν κάνουμε έργα και έχουμε μηχανήματα παντού σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Θα σας στείλω και βίντεο να το δείτε. Συνεχίζουν κανονικά τα έργα.».

Στο μέλλον θα υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, είναι δεδομένο, προσέθεσε στη συνέχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ