Μαρινάκης για ευρωεκλογές: Δεν είναι τίποτα δεδομένο, ούτε η σταθερότητα, ούτε η ευημερία

Μαρινάκης

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές

O υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, παρευρέθηκε εχτές το βράδυ στην παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση – Οι περιπέτειες ενός οράματος», στην Πάτρα, παρουσία του συγγραφέα του Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «στο βιβλίο του ο συγγραφέας, μέσα από μία ψύχραιμη αποτύπωση των γεγονότων, όχι μεροληπτική, αλλά και καθόλου όμως απόμακρη, προσπαθεί να κάνει συνδέσεις με το σήμερα και θεωρώ και προβλέψεις για αυτό το οποίο θα ζήσουμε, εφ΄ όσον καταφέρουμε και διαβάσουμε τα βαθύτερα νοήματα».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία», πρόσθεσε, «ότι αν το διαβάσει κανείς αυτό το βιβλίο δημιουργεί ταυτίσεις με την ζωή του και τον εαυτό του».

Σταυροδρόμι οι Ευρωεκλογές

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «την πιο στέρεα δημοκρατία πρέπει να την υπερασπιζόμαστε, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο», συμπληρώνοντας ότι «δεν αρκεί μόνο να έχουμε σταθερότητα στη χώρα, είναι το πιο σημαντικό και ναι οι προσεχείς ευρωεκλογές είναι ένα σταυροδρόμι για να επιβεβαιωθεί η σταθερότητα».

Επίσης, ανέφερε ότι «ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ως ένας άνθρωπος που έχει την τιμή να βρίσκεται δίπλα στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι λύσαμε όλα τα προβλήματα» και πρόσθεσε: «Μπορώ όμως να πω, ότι ναι σε όλα τα επίπεδα είμαστε πολύ καλύτερα από εκεί που ήμασταν πριν από κάποια χρόνια».

«Πολλοί θεωρούν», συνέχισε ,«ότι οι ευρωεκλογές που έρχονται, είναι εκλογές που απλά θα στείλουν μηνύματα» και συμπλήρωσε: «Προφανώς ο καθένας στέλνει όποιο μήνυμα θέλει. Αυτή είναι δημοκρατία μας. Αλλά δεν είναι τίποτα δεδομένο. Ούτε η σταθερότητα, ούτε η ευημερία, ούτε τα πρώτα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει και για τα πολλά που ακόμα πρέπει να γίνουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ