Κωνσταντινόπουλος: «”Σωστή” κυβέρνηση είναι να μην διευκολύνεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ξεπλυθούν πολιτικά»

Κωνσταντινόπουλος: «”Σωστή” κυβέρνηση είναι να μην διευκολύνεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ξεπλυθούν πολιτικά»

Στοχευμένα πυρά κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας “πόσο μοιάζουν” τα δύο κόμματα. Ειδικότερα, σε ανάρτησή του, τονίζει πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ “μοιάζουν” στο πώς χειρίστηκαν τόσο την τραγωδία στο Μάτι, όσο και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σημειώνοντας πως “δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κρυφτούν μέσα από μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση και διχασμό χωρίς ουσία”.

Για το λόγο αυτό, προσθέτει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, “η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ είναι να μην επιτρέψει να κρυφτούν στον στημένο διχασμό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ οι ευθύνες τους για το που βρισκόμαστε σήμερα καθώς κυβερνούν τα τελευταία εννέα χρόνια”.

Όπως τονίζει με νόημα, “η “σωστή” κυβέρνηση είναι να μην τους διευκολύνεις να ξεπλυθούν πολιτικά, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σου αναλογούν”.

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

Μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα για το πόσο μοιάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτός είναι συμψηφισμός. Όμως είναι η πραγματικότητα. Στο Μάτι ο κ. Τσίπρας μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ. Τόσκας, παραιτήθηκε, αλλά ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα Τέμπη ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ Καραμανλής, παραιτήθηκε, αλλά θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (με τα μέχρι σήμερα δεδομένα).

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Μα πως; θα πει κάποιος. Αυτό δείχνουν οι πράξεις.

Ο κόσμος έχει τις δικές του προτεραιότητες, απόψεις, εμείς ως ΠΑΣΟΚ έχουμε το ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα με τις πράξεις μας να τον πείσουμε για μια πρόταση με την οποία θα νιώσει ασφάλεια και περηφάνεια. Να μας εμπιστευτεί για το μέλλον.

Κανένας δεν πρέπει να μας “εγκλωβίσει” σε μια συζήτηση, για τα απόνερα μια δύσκολης επόμενης μέρας των εκλογών για την οποία δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κρυφτούν μέσα απο μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση και διχασμό χωρίς ουσία”.

Σήμερα επανήλθε με νέα ανάρτησή του, στην οποία αναφέρει πως “η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ είναι να μην επιτρέψει να κρυφτούν στον στημένο διχασμό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ οι ευθύνες τους για το που βρισκόμαστε σήμερα καθώς κυβερνούν τα τελευταία εννέα χρόνια”.

Αναλυτικά:

Τα “απόνερα” μιας δύσκολης επόμενης μέρας .

( συνέχεια από χθές)

Η ευθύνη του #πασοκ είναι να μην επιτρέψει να κρυφτούν στον στημένο διχασμό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ οι ευθύνες τους για το που βρισκόμαστε σήμερα.

Κυβερνούν 9 χρόνια και οι υπουργοί Μεταφορών (Καραμανλής , Σπιρτζης, Χρυσοχοίδης, Ραγκούσης) τα τελευταία 15 χρόνια είναι στελέχη των δυο κομμάτων.

Η ευθύνη τους ανήκει ολοκληρωτικά.

Η “σωστή” κυβέρνηση είναι να μην τους διευκολύνεις να ξεπλυθούν πολιτικά, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Το #πασοκ πρέπει να μιλήσει για το μέλλον, για το πως ο κοσμος θα νιώσει Ασφαλεια στην καθημερινότητα -υγεία, οικογένεια, ευημερία, καλές δουλειές, αξιοκρατία.

Θέσεις για το μέλλον και πράξεις στο παρόν που θα δείχνουν ότι εννοείς όσα λες.

Τα κόμματα δεσμεύονται σε αυτούς που τους ψηφίζουν ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό που λες το εννοείς και το κάνεις πράξη.

Η πολιτική είναι ιδέες, διορατικότητα και στρατηγική, όχι τακτικισμοί και επιλογές με ημερομηνία λήξης.

Δίνουμε την μάχη των εκλογών περήφανα .

Σήμερα όλοι στους δρόμους για τα παιδιά μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ