Η Έλενα Ακρίτα ειρωνεύεται τον Λοβέρδο στο Facebook – «Αποχωρεί από την πολιτική, τον κέρδισε το τένις»

Έλενα Ακρίτα

Στην ειρωνεία κατέφυγε η Έλενα Ακρίτα για να σχολιάσει την πολιτική είδηση της ημέρας, που δεν ήταν άλλη από την παραίτηση του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν εξελέγη καθώς τη μοναδική έδρα που κέρδισε το κόμμα στον Βόρειο τομέα Αθηνών πήρε η Μιλένα Αποστολάκη.

Είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Απριλίου του 2000 και εκλεγόταν ανελλιπώς μέχρι και τις εκλογές του Ιουνίου του 2019.

Από την άλλη, η Έλενα Ακρίτα εκλέχτηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπου είχε τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση εξαρχής.

Όσο για το σχόλιό της στο Facebook για την παραίτηση Λοβέρδου; Επέλεξε να ποστάρει μια φωτογραφία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, από έναν μεταξύ τους αγώνα τένις (είναι λάτρης του σπορ και οι δύο).

Το σχόλιο στη λεζάντα αποτυπώνει το ειρωνικό ύφος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: “Αποχωρεί από την πολιτική, τον κέρδισε το τένις”.


Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ για αμιγώς πολιτικούς λόγους.

“Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

“Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους”.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ