Γιάννης Ραγκούσης: Με ανάρτηση στο Facebook δημοσιεύει την περιουσία του – Τι λέει για τη βίλα στην Πάρο

Γιάννης Ραγκούσης: Με ανάρτηση στο Facebook δημοσιεύει την περιουσία του – Τι λέει για τη βίλα στην Πάρο

Στην ανάρτηση ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσιάζει κάποιο έγγραφο, ούτε δίνει εξηγήσεις για τα έσοδα της βίλας στην Πάρο – Τα ποσά που παραθέτει για δάνεια, αγορές και καταθέσεις

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, την οποία είχε προαναγγείλει το Σάββατο, με την οποία ενημερώνει, όπως αναφέρει, για την περιουσία του και την εξέλιξη της από όταν μπήκε στην πολιτική μέχρι σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κάνει αναφορές σε καταθέσεις και δάνεια, αλλά και δίνει την δική του εξήγηση για τη βίλα στην Πάρο, που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μετά από δημοσιεύματα για την εμπορική της αξιοποίηση.

Ο κ. Ραγκούσης απευθύνεται και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες και εκστρατεία τόνων λάσπης» ενώ επανέλαβε πως θα προσφύγει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες, της οποίας είναι μέλος, προκειμένου να ελεγχθεί η δήλωση Περιουσιακής του Κατάσταση.

Αναφέρει ότι αποφάσισε αντί να καταφύγει «σε αποσπασματικές απαντήσεις και συμψηφισμούς», να κάνω «κάτι πολύ σημαντικότερο», «κάτι που οι πολίτες συνεχώς λένε ότι πρέπει να γίνεται». «Αποφάσισα να μιλήσω για τη μεγάλη εικόνα, για τη μεγάλη μου αλήθεια. Να δηλώσω δημόσια τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική το 2007 και τι έχω σήμερα».

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ