Γιαννακοπούλου: Να εφαρμόσει η Δικαιοσύνη τη διάταξη για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη

Γιαννακοπούλου: Να εφαρμόσει η Δικαιοσύνη τη διάταξη για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη

Η αρμόδια βουλευτής για Θέματα Δικαιοσύνης στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί με το άρθρο 43 του Πολυνομοσχεδίου, μέλη ανεξάρτητων αρχών στις περιπτώσεις παραβίασης του απορρήτου: «Ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές η κυβέρνηση έρχεται να στοχοποιήσει και πάλι τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών, απειλώντας τους με ζητήματα απορρήτου. Δεν μας εκπλήσσει. Ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του», τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου.

Η αρμόδια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε τη Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τη πρόσφατα ψηφισθείσα διάταξη για τον αποκλεισμό του λεγόμενου «κόμματος Κασιδιάρη», από τις εκλογές: «Λίγο καιρό πιο πριν η ελληνική Βουλή έκανε το καθήκον της, υπερψηφίζοντας μία τροπολογία, και ύστερα μάλιστα από σοβαρές νομικοτεχνικές βελτιώσεις του ΠΑΣΟΚ αυτό έγινε αποδεκτό με μια ευρεία πλειοψηφία.

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε να υπάρχουν και να γίνονται συγκεκριμένες μεθοδεύσεις από αυτό το μόρφωμα προκειμένου να παρακαμφθεί αυτό το θεσμικό πλαίσιο. Είναι η ώρα η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της, υπηρετώντας αυτό το οποίο ορίζει το Σύνταγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη», ανέφερε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ