Βελόπουλος: «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω»

Βελόπουλος: «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπεκφεύγει να αναφερθεί στο χθεσινό ντροπιαστικό περιστατικό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος υποκρίνεται πως «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» και δεν ξέρω τίποτα για το χθεσινό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ανεξάρτητο βουλευτή, εκλεγμένο με τους «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνο Φλώρο και τον βουλευτή του κόμματος του, Βασίλειο Γραμμένο.

Η υποκρισία του ως προστάτης του Χριστιανισμού και της Οικογένειας

Ο κ. Βελόπουλος, εντελώς άκομψα κάλυψε τον βουλευτή του, ισχυριζόμενος πως αυτές οι φράσεις για την μητέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου δεν ειπώθηκαν ποτέ, διαψεύδοντας όλες τις μαρτυρίες και μάλιστα, τον υπερασπίστηκε χωρίς να κάνει ούτε μία έρυενα… για τα μάτια του κόσμου… με επιχείρημα πως, έαν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν ο πρώτος που θα του έπαιρνε το κεφάλι.

Ο κ. «Δεν βλέπω, Δεν Ακούω, Δεν Μιλάω» ως αυτόκλητος προστάτης της οικογένειας και του χριστιανισμού, θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα καταδίκαζε ύβρεις προς την μητέρα συναδέλφου τους… Ωστόσο, με υποκριτικό ύφος, που δεν πείθει κανέναν, συνεχίζει να διαψεύδει προκλητικά όσα ντροπιαστικά ειπώθηκαν από το στόμα του βουλευτή του.

Ιδού η Ρόδος

Ο συνήθως λαλίστος Κυριάκος Βελόπουλος, ωστόσο κατάπιε την γλώσσα του, επικαλούμενος αστείες διακαιολογίες προκειμένου να προστατέψει τον βουλευτή του… κανένας δεν τον πιστεύει, για αυτό στους ισχυρισμούς του, πως θα ήταν ο πώτος που θα του έπαιρνε το κεφάλι, να τιμήσει τα παντελόνια του και να διαγράψει τον κ. Γραμμένο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Ιδού η Ρόδος…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ