Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: Δεν πείθει πια – Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό;

συριζα

Κριτική στον πρωθυπουργό και στις αναφορές του για το βαθύ κράτος ασκεί σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στην δήλωσή της αναφέρει: “Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα”.

Συνεχίζοντας αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης σημειώνοντας: “Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του. Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει. Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο”.

Κλείνοντας υποστηρίζει: “Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά τη Σύνοδο Κορυφής, δέχτηκε ερώτηση για την αλλαγή του βαθέως κράτους για την οποία μίλησε. Ο πρωθυπουργός απάντησε πως η κυβέρνηση έχει δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο gov.gr και τις συντάξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ