Το δείπνο Τσίπρα – Σακελλαρίδη σηματοδοτεί εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές;

Τσίπρας Σακελλαρίδης

Σε γνωστή ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη εθεάθησαν το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αναθερμαίνοντας τις φήμες για πολιτική επαναδραστηριοποίηση του δεύτερου

Τις προηγούμενες μέρες αναπτύχθηκε φημολογία σχετικά με δυναμικό comeback του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με αφορμή τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μετά το χθεσινοβραδινό δείπνο των δύο πολιτικών.

Ο χρόνος της συνάντησης

Προφανώς, ο χρόνος που επέλεξαν να συναντηθούν, δεν είναι τυχαίος. Έλαβε χώρα μετά τις εντάσεις και τις αποχωρήσεις στην Κ.Ε του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας, αν και δεν παίρνει θέση επίσημα, σίγουρα έχει στο μυαλό του ένα Plan B και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι πρόσωπο κλειδί.

Μετά τις ευρωεκλογές οι εξελίξεις

Προφανώς, για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη καταλυτική είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών. Η προδιαγεγραμμένη πτώση των ποσοστών και το ενδεχόμενο μονοψήφιου αριθμού, το οποίο μπορεί να συνοδευτεί με την απώλεια ακόμα και της τρίτης θέσης, θα φέρει αυτομάτως την καθαίρεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς εκεί μπαίνει και ο Σακελλαρίδης στην μάχη, ως ο σωσίας που θα επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ