ΣΥΡΙΖΑ με τα όλα του με επιστροφή Πολάκη 

Τσίπρας και Πολάκης με φόντο ΣΥΡΙΖΑ

Ουδέν νεότερο από το αριστερό μέτωπο. Δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσο ηγείται ο Αλέξης. Θα διαβάσετε σήμερα διάφορες αναλύσεις. Διάβαζα τώρα το πρωί πχ σε γνωστό μεγάλο site ότι επικρατεί αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Πολάκη, ο οποίος επέστρεψε ακριβώς όπως ήταν.

Μπούρδες!

Επ’ ουδενί ο Πολάκης δεν λειτουργεί αυτόνομος και εκτός γραμμής Τσίπρα. Καμία αμηχανία δεν επικρατεί. Ή τουλάχιστον για να το πω πιο σωστά, δεν υπάρχει καμία αμηχανία στην ηγεσία του κόμματος.

Γιατί δεν είναι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Τσίπρα. Όχι ότι δεν υπάρχουν άλλοι καιροσκόποι, εννοείται, όπως και σε όλα τα κόμματα. Αλλά σαν τον Τσίπρα είναι ελάχιστοι.

Οδεύουμε σε εκλογές και ο Αλέξης χρειάζεται τον Παυλή. Τον χρειάζεται για τη σκούπα. Για αυτά που δεν κάνει να πει ο ίδιος, ο οποίος τώρα υποδύεται και τον μειλίχιο, τον καλό καγαθό, τον πράο, τον σοφό ηγέτη. Και βγάζει μπροστά το μαντροσκυλο Παυλή να καθαρίσει την μπουγάδα.

Αν υπάρχει κάποιος βασικός λόγος να γίνουν αυτές οι εκλογές, είναι να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το πολιτικό έκτρωμα που ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας. Είναι πια καιρός αυτός ο τύπος, ο παλαιότερος πολιτικός αρχηγός κόμματος εν ενεργεία για να μην ξεχνιόμαστε από το 2008, να φύγει οριστικά, ώστε να μπορέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ να μετεξελιχθεί από κόμμα αρριβιστων σε ένα κόμμα σοσιαλδημοκρατίας που θα ενσωματώσει και τον ανύπαρκτο Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και το ΜεΡΑ25, πιθανόν και την Πλεύση Ελευθερίας. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει με τον Τσίπρα. Οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας, έχει πολύ ψωμί η επόμενη των εκλογών..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ