ΣΥΡΙΖΑ: «Κληρώνει» νέα διάσπαση για την ομάδα Αχτσιόγλου

Αχτσιογλου - Ηλιοπουλος

Προ των πυλών η νέα διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από την μαραθώνια συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου, με στελέχη από ολόκληρη τη χώρα που την υποστήριξαν, κράτησε για περισσότερο από 10 ώρες, η ετοιμηγορία τους έδειξε σαφώς την πόρτα της εξόδου από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα χρόνου η αποχώρηση

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση των υποστηριχτών της Έφης Αχτσιόγλου, η αποχώρηση από το κόμμα είναι θέμα χρόνου, έχοντας ως εφαλτήριο τη δεύτερη θέση της κ. Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές και το 44%. Επιπροσθέτως, διασαφηνίστηκε πως οι διαφορές τους με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πολιτικές και όχι προσωπικές.

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν στόχο τον Νάσο Ηλιόπουλο

Την αποχώρηση της ομάδας 6+6 επισπεύδουν οι συντονισμένες επιθέσεις των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ προς το Νάσο Ηλιόπουλο, επιχειρώντας τη δολοφονία χαρακτήρα του και απαιτώντας τον να παραδώσει την έδρα του.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου,  ο οποίος έκανε λόγο για βούρκο και προσωπικές επιθέσεις, τονίζοντας πως «Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα», για να καταλήξει πως «είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Χαριστική βολή

Από κύκλους της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου, η επίθεση του Παύλου Πολάκη προς την Σία Αναγνωστοπούλου, δημοσιοποιώντας προσωπικά στοιχεία ιατρικού απορρήτου της κ. Αναγνωστοπούλου, αποτέλεσε τη χαριστική βολή, κάνοντας την έξοδο να μοίαζει πλέον ως τυπική διαδικασία.

Η ανάρτηση Πολάκη

Η ανάρτηση αυτή του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας, κρίθηκε χυδαία, προκαλώντας αντίδραση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, από τον Πλεύρη και Γεωργιάδη μέχρι τους ιατρικούς συλλόγους και την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Για χυδαία ανάρτηση, ανοησίες, ψέματα και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην επίμαχη ανάρτηση, «αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ξέφυγε ο συνάδελφος» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Σία Αναγνωστοπούλου δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια αρκούμενη το πρωί της Δευτέρας να πει ότι ήταν «χτύπημα κάτω από τη μέση» η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για όσα έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ