Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με Κικίλια

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με Κικίλια

Έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τρίτο υπουργείο κατά σειρά που επισκέπτεται μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του.

Πρώτο υπουργείο που μετέβη ήταν το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ακολούθησε το υπουργείο Υγείας.

 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου. Στη σύσκεψη μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Γεώργιος Πουρναράς.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι ένα από τα πρώτα υπουργεία που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ