Σπύρος Μπιμπίλας: Πολύ χαίρομαι για τους γάμους των ομοφύλων στην Ελλάδα – Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

Σπύρος Μπιμπίλας: Πολύ χαίρομαι για τους γάμους των ομοφύλων στην Ελλάδα – Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

Την χαρά του για την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από τη συνέντευξή του στο Bloomberg για την θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων και στην Ελλάδα εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες για το πουκάμισο που φόρεσε στην ορκωμοσία της Βουλής ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερινα o Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «αδιαφορώ πλήρως για την κριτική για το πουκάμισο. Θα συνεχίσω να είμαι ο Σπύρος».

Όπως εξομολογήθηκε το εν λόγω πουκάμισο με τους παπαγάλους «μου το έχει χαρίσει ένας αγαπημένος άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός “Μπαρ-μπαρ”».

«Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ερωτηθείς για την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφύλων ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε «πολύ χαίρομαι γι, αυτό. Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι επι γης να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και να είναι ίσοι».

Ο ίδιος, δε, είπε ότι «θα έκανα γάμο μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα, γιατί δεν πιστεύω ότι το γάμος δεσμεύει τον άνθρωπο να μένει με κάποιον άλλο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ