Σοφία Νικολάου για Πολάκη: «Με καθιστά στόχο για τρομοκράτες και ποινικούς»

Σοφία Νικολάου - Παύλος Πολάκης

Με δύο αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, απάντησε σε όσα δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχετικά με την αγορά ακινήτου το 2021.

Η κα Νικολάου μιλά για χρυσαυγιτισμό που δεν έχει τέλος και σημειώνει ότι «όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτει και ελέγχεται γι’ αυτά».

Στην ανάρτησή της καλεί επίσης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναμετρηθούν στα δικαστήρια χωρίς την προστασία της βουλευτικής του ασυλίας, επισημαίνοντας «Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν»

Αναλυτικά σημειώνει:

«Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος.
Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετα από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.
Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.
Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν.
Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

«Τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί κάτι στην οικογένειά μου»

Σε νεότερη ανάρτηση της η κα Νικολάου, αναφερεται στη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης της κατοικίας όπου διαμένει με την οικογένειά της, τονίζοντας ότι ο πρώην υπουργός την καθιστά άμεσο στόχο. «Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της σημειώνει:

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη ή τρομοκράτες και ποινικούς.
Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής.
Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου.
Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω.
Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά»

ΝΔ: Φασιστική μέθοδος να δίνεται η διεύθυνση του σπιτιού ενός προσώπου

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως αποτελεί φασιστική μέθοδος να δίνεται στη δημοσιότητα η διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου και ξεκαθαρίζει πως «η αντιπολίτευση δεν μπορεί να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολαου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους.

Επιμένει ο Πολάκης – Νέα επίθεση στη Σοφία Νικολάου

Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκέλεσε η ενέργειά του, επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημείωνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.