«Πυρά» Γεωργιάδη εναντίον Κανάκη: «Αντί να κρύβεται από ντροπή, το παίζει τιμητής των πάντων» (Vid)

«Πυρά» Γεωργιάδη εναντίον Κανάκη: «Αντί να κρύβεται από ντροπή, το παίζει τιμητής των πάντων» (Vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε άμεσα στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, και λίγο μετά το τέλος της εκπομπής ο Άδωνις Γεωργιάδης τού επιτέθηκε μέσω ανάρτησης στο Twitter.

«Ο κ. Κανάκης, που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι “δεν το είχε καταλάβει”, αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η δήλωση Κανάκη που έκανε έξαλλο τον Γεωργιάδη

Ο Αντώνης Κανάκης είχε πει στην εκπομπή ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτή τη στιγμή νιώθει ότι στις προτεραιότητές του είναι να υπερασπιστεί τον Πορτοσάλτε. Για πες μας ρε Άδωνι, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι φίλος σου; Έχετε κάποια συνεργασία. Είναι μέλος του κόμματος; Τι ακριβώς συμβαίνει; Εσύ είσαι ένας πολιτικός και αυτός είναι ένας δημοσιογράφος υποτίθεται, ο οποίος υποτίθεται σε ελέγχει… Ποια είναι αυτή η τρέλα σου που πρέπει να υπερασπιστείς τον Πορτοσάλτε».

O Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε το πρωί της Τρίτης και σχολίασε:

«Μερικές περισσότερες σκέψεις για τη χυδαία επίθεση του κ. Κανάκη χθες σε μένα και στον ⁦@ArisPortosalte πρέπει να βάλουμε φρένο στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα τώρα στην αρχή, πριν καταστρέψει πάλι την Ελλάδα όπως επί Αντιμνημονίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ