Πολάκης: «Ο γαλάζιος βουλευτής Μαντάς έχει ληξιπρόθεσμα χρέη 682.174 ευρώ στο δημόσιο»

Πολάκης: «Ο γαλάζιος βουλευτής Μαντάς έχει ληξιπρόθεσμα χρέη 682.174 ευρώ στο δημόσιο»

Νέα επίθεση κατά του Περικλή Μαντά εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης για τις οφειλές του βουλευτή της ΝΔ. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαντάς έχει ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο άνω των 650.000 ευρώ, τα οποία δεν έχει ρυθμίσει.

“Στις 16 Φεβρουαρίου κατήγγειλα ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς είχε ληξιπρόθεσμα προς το Δημόσιο άνω των 650.000€, τα οποία δεν είχε ρυθμίσει. Απαντώντας ο Περικλής Μαντάς, ισχυρίσθηκε ότι το συνολικό ποσό των οφειλών του βρισκόταν σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο.

Επειδή δεν συνηθίζω να αφήνω μισοτελειωμένες έρευνες… επανέρχομαι σήμερα με στοιχεία:

– Στις 15.2.2023 τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Περικλή Μαντά ανέρχονταν σε 678.468€.
– Σήμερα, 6.4.2023, τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ίδιου βουλευτή έχουν ΑΥΞΗΘΕΙ και ανέρχονται πλέον σε 682.174€!!” επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης ο οποίος ρωτά αν θα είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Μαντάς.

“Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Μαντά;;; Άλλος ένας μπαταχτσής βουλευτής της ΝΔ που χρωστάει στο Δημόσιο σχεδόν 700.000 ευρώ;” διερωτάται. “Δεν ντρέπεστε εκεί στη ΝΔ να κουνάτε το δάχτυλο για δήθεν “πλασματικές προσλήψεις εργαζομένων”, όταν έχετε βουλευτή που έβαλε εργαζομένη του ως εκπρόσωπο σε οffshore εταιρεία με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ;;;” σχολίασε αιχμηρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαντάς στην απάντηση που είχε δώσει στον Κρητικό βουλευτή είχε υποστηρίξει ότι τo κύριο μέρος των οφειλών του προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όχι μετά το 2019. Επισήμανε δε ότι “το συνολικό ποσό των οφειλών βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο και ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ