Οικονόμου: Μιλά για δικαιοσύνη ο Τσίπρας που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς

Οικονόμου: Μιλά για δικαιοσύνη ο Τσίπρας που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς

Δριμεία ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο Ελεγκτικό Συνέδριο την Παρασκευή (24/3).

«Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου υπενθυμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει «στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο».

«Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω» καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου

Η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα.

Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης. Μιλά για δικαιοσύνη και σεβασμό του δημοσίου συμφέροντος αυτός που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μιλά για σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος αυτός που έχει αναγάγει σε κορυφαία στελέχη του υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων που ήταν οι στυλοβάτες του κρατισμού και της κομματοκρατίας.

Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ