Ο Κανάκης αιτία «καυγά» Άδωνι – Ναταλίας Γερμανού στο Twitter – Δείτε τους διαλόγους

Ο Κανάκης αιτία «καυγά» Άδωνι – Ναταλίας Γερμανού στο Twitter – Δείτε τους διαλόγους

Διάλογο με αιχμές ανέπτυξαν στο Twitter νωρίτερα την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με την παρουσιάστρια του Alpha Ναταλία Γερμανού. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μία ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο κ. Γεωργιάδη έσπευσε να «θυμίσει» στον παρουσιαστή του ANT1 την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

«Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανταπαντώτας της είπε τα εξής: «Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες.

Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν.

Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία.

Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιοσύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

«”Πολύ σωστά και λάθος διατύπωση μου η ‘σεξουαλική ανωμαλία’ ποινικό αδίκημα είναι. Με τη σύγκριση δεν συμφωνώ. Όπως εσείς πιστεύω πως ξέρετε τα πάντα για το αντικείμενό σας, είχα την ίδια απαίτηση από τον παραιτηθέντα Υπουργό”, απάντησε η Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζοντας τέλος πως “κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ