Νίκος Παππάς: Σκέφτομαι να κατέβω δήμαρχος Αθηναίων – Μίλησα στο τηλέφωνο με Τσίπρα και Κανέλλη (Βίντεο)

Νίκος Παππάς: Σκέφτομαι να κατέβω δήμαρχος Αθηναίων – Μίλησα στο τηλέφωνο με Τσίπρα και Κανέλλη (Βίντεο)

“Σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας“, ανέφερε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, μιλώντας σε αθλητικό ιστότοπο.

Ειδικότερα, ο γνωστός αθλητής μπάσκετ του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, μίλησε στον ιστότοπο Radcast.gr και αναφέρθηκε στη φημολογία που τον ήθελε να κατεβαίνει στην πολιτική και ειδικότερα στη διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων.

“Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου, όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα”, ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

“Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα”, σημείωσε ο γνωστός αθλητής.

“Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος. Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας”, ανέφερε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.

 

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ