Νέα Δημοκρατία: «Αμείλικτα τα ερωτήματα για τη βίλα Ραγκούση – Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί»

Νέα Δημοκρατία: «Αμείλικτα τα ερωτήματα για τη βίλα Ραγκούση – Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί»

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το δημοσίευμα σχετικά με τη βίλα που έχτισε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στην Πάρο με στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που αφορά δικαιούχους με μεγάλες κοινωνικές ανάγκες.

Η Νέα Δημοκρατία αφού παραθέτει τέσσερα «αμείλικτα» ερωτήματα για τον Γιάννη Ραγκούση στη συνέχεια σημειώνει ότι «σε ένα κανονικό κόμμα ο Τομεάρχης Διαφάνειας θα είχε ήδη δηλώσει παραίτηση. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά Τετάρτη».

 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Γιάννη Ραγκούση

Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Political αποκαλύπτει ότι ο βουλευτής και Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης, έχτισε βίλα με στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που αφορά δικαιούχους με μεγάλες κοινωνικές ανάγκες, για το οποίο μάλιστα εξασφάλισε και έκπτωση 40% στην αποπληρωμή του μη ληξιπρόθεσμου ποσού.

Τα ερωτήματα για τον κ. Ραγκούση είναι αμείλικτα:

– Ο κ. Ραγκούσης δηλώνει ότι το εν λόγω οίκημα είναι μόνιμη κατοικία και από την άλλη την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι με αυτό το εισόδημα ζει αξιοπρεπώς τα παιδιά του. Τελικά, είναι μόνιμη κατοικία ή το αξιοποιεί εμπορικά;
– Πόσα εισπράττει από την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου;
– Πού και πώς εμφανίζονται τα εν λόγω έσοδα στο πόθεν έσχες του;
– Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να αξιοποιεί ο κ. Ραγκούσης πόρους που προορίζονται για αδύναμους συμπολίτες μας προκειμένου να χτίσει βίλα την οποία εκμεταλλεύεται οικονομικά ως υπερπολυτελές τουριστικό κατάλυμα;

Αναμένουμε τις απαντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Ραγκούση, ο οποίος κατά τα λοιπά γίνεται κήρυκας του «ηθικού πλεονεκτήματος».

Σε ένα κανονικό κόμμα ο Τομεάρχης Διαφάνειας θα είχε ήδη δηλώσει παραίτηση. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά Τετάρτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ