«Κυβέρνηση αδίστακτων» λέει η αποσπασμένη στον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Καραγιάννη, που επιστρέφει στη ΡΑΣ

«Κυβέρνηση αδίστακτων» λέει η αποσπασμένη στον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Καραγιάννη, που επιστρέφει στη ΡΑΣ

Η Τάνια Καραγιάννη, που επιστρέφει στη θέση της στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων δεν κάνει καμία αναφορά σε πιθανές ευθύνες προηγούμενων κυβερνήσεων για τα προβλήματα στους σιδηρόδρομους

Η Τάνια Καραγιάννη, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που επιστρέφει στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, από την οποία είχε αποσπαστεί για να ενταχθεί στις τάξεις του, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μετά τη μεταστροφή που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε αυτή, χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε πιθανές ευθύνες προηγούμενων κυβερνήσεων για τα προβλήματα στους σιδηρόδρομους, χαρακτηρίζει «εξόφθαλμα επικίνδυνους για την κοινωνία και τα παιδιά της» τους νυν κυβερνώντες, προσθέτοντας πως «προσωπικά θα συνεχίσω, απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, να λέω μόνο και πάντα αυτό που πιστεύω».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Πριν ακριβώς έξι μήνες έγραφα ότι: «Είναι μια κυβέρνηση αδίστακτων, ικανών για τα πάντα!»
Διαπλοκή, απευθείας αναθέσεις, σκάνδαλα, διαφθορά, ακρίβεια, αύξηση ανισοτήτων, υποβάθμιση κοινωνικού κράτους, απαξίωση δημοσίων υποδομών.
Σήμερα θα πρόσθετα ότι είναι εξόφθαλμα επικίνδυνοι για την κοινωνία και τα παιδιά της. Γιατί τέτοιες είναι οι πολιτικές που ασκούν.
Προσωπικά θα συνεχίσω, απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, να λέω μόνο και πάντα αυτό που πιστεύω.
Όπως έκανα και πριν.
Και πιο πριν.
Και πιο πριν.
Τα τελευταία 20 χρόνια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ασχολούμαι με τα κοινά.
Σταθερά. Και με ειλικρίνεια».

karagianni1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ