Καβγάς στον «αέρα» μεταξύ Σκουρλέτη και δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τον Πολάκη: «Είναι αστείο να με ρωτάτε» – «Όχι σε μένα αυτά» (Βίντεο)

Καβγάς στον «αέρα» μεταξύ Σκουρλέτη και δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τον Πολάκη: «Είναι αστείο να με ρωτάτε» – «Όχι σε μένα αυτά» (Βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα

Σε υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ με καλεσμένο σε πάνελ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου τον ρώτησε για το αν θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Παύλο Πολάκη μετά την «προκήρυξή» του κατά δικαστών, δημοσιογράφων και της ΑΑΔΕ.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε λέγοντας αρχικά «είναι εκτός θέματος», με τη Χριστίνα Βίδου να του εξηγεί ότι «οι συζητήσεις στην ΕΡΤ δεν είναι ποτέ μονοθεματικές».

 

«Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι’ αυτό. Ειλικρινά, σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι to the point», σχολίασε με ειρωνικό τρόπο ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου και συμπαρουσιαστή, Κώστα Παπαχλιμίντζου, ο οποίος ήταν ένας εκ των δημοσιογράφων που στοχοποίησε ο Παύλος Πολάκης. «Αν θέλατε να κάνετε αρχισυνταξία, θα ήσασταν καλός», είπε στον Πάνο Σκουρλέτη, με τη Χριστίνα Βίδου να προσθέτει: «Αν ήξερα ότι θα θυμώσετε με την ερώτηση…».

 

«Δεν θύμωσα, το βρήκα πολύ αστείο», συνέχισε σε ειρωνικό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ να του απαντά: «Αν θεωρήσατε αστεία όσα λέει ο κ. Πολάκης, εμείς το κρατάμε. Αν νομίζατε ότι θα μπορούσατε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν…».

«Έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω αυτό; Έχετε συνείδηση ότι είστε τέταρτη εξουσία; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής», επέμεινε ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του λέει: «Είναι άκομψο και άστοχο ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη».

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική. Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ τη θέλω πλουραλιστική», συνέχισε τον on air καβγα ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης να του απαντά: «Όχι σε μένα αυτά, την έζησα την ΕΡΤ και πριν».

«Το “όχι σε μένα” είναι μαγκιά» είπε, τότε, ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να σχολιάζει «περίσσευε πριν η μαγκιά» και τον τηλεοπτικό καβγά να τελειώνει κάπου εκεί.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ