«Καλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα σήμερα – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

«Καλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα σήμερα – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στα σούπερ μάρκετ το «Καλάθι του Πάσχα».

Τα προϊόντα που θα βρίσκονται από σήμερα στο πασχαλινό «καλάθι» είναι το αρνί, το κατσίκι, το τσουρέκι, καθώς και τα πασχαλινά σοκολατένια αβγά.

Το «Καλάθι του Πάσχα» θα είναι στην ίδια λογική με το «καλάθι στης Σαρακοστής» και επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για πιο οικονομικές λύσεις για το τραπέζι της Ανάστασης και του Πάσχα. Το «Καλάθι του Πάσχα» θα είναι σε ισχύ έως και το Μεγάλο Σάββατο (15/4).

Περισσότερες επιχειρήσεις στο «καλάθι των νονών»

Σε ό,τι αφορά το «καλάθι των νονών» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα με 29 αλυσίδες, ήδη έχουν αυξηθεί οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό φτάνοντας τις 34.

Τα συνολικά προϊόντα που περιλαμβάνονται στις λίστες ξεπερνούν τους 1.500 κωδικούς, μεταξύ των οποίων παιχνίδια, λαμπάδες και σοκολατοειδή.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Καλάθι των νονών» συμμετέχουν υποχρεωτικά αλυσίδες με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 και εθελοντικά όσες μικρότερες επιθυμούν ενώ θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.

Στο καλάθι του Πάσχα το αρνί και το κατσίκι: «Στρέφουν τον κόσμο στο να αγοράσει από το σούπερ μάρκετ» λένε οι κρεοπώλες

 

23η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» – «Από τα 1134 προϊόντα, 78 (6.88%) παρουσίασαν μείωση»

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ