Η «υπόγα» χτύπησε και την Αχτσιόγλου – Δέχεται χυδαίες «συντροφικές» επιθέσεις (Βίντεο)

Αχτσιόγλου

Άνευ προηγουμένου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις δέχθηκε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου

Με βίντεο καταγγελία – παρέμβαση που δημοσίευσε στο προφιλ της στο Facebook, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να βάλει ένα τέλος στις χυδαίες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται από διάφορα μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, τα οποία δεν κατονόμασε, πετώντας το «μπαλάκι» στον αντίπαλο της, Στέφανο Κασσελάκη να πάρει σαφή θέση.

Η δήλωση

Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει «Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης».

«Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

Στο σημείο αυτό, ζήτησε από τον συνυποψήφιό της, Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για όσα περιγράφει: «Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!», καλώντας τον κ. Κασσελάκη να «πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

«Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στονΑλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι΄αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους», υπογραμμίζει η κ. Αχτσιόγλου.

Δείτε το βίντεο

«Συντροφικά μαχαιρώματα»

Αν αναρωτιέστε τα κέντρα που επιδίδονται στις χυδαίες αυτές επιθέσεις, αρκεί μία βόλτα στα κοινωνικά δίκτυα για να αντιληφθούμε από που προέρχονται. Τα «κέντρα» αυτά είναι γνωστά για τον βρώμικο πόλεμο που ασκούν στους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, με τοξικότητα, πολλή λάσπη και επιθέσεις κάτω από τη ζώνη… Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (ή η επόμενη), θα βάλουν ένα φρένο σε αυτήν την ιστορία…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ