Η πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την θρυλική ατάκα της Μαλβίνας 30 χρόνια μετά

Κάραλη

Στα μέσα της δεκαετίας των 90ties η Μαλβίνα Κάραλη είχε πεί το περίφημο… «ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα, αλλά 10 κώλοι που ψάχνουν καρέκλα»

Ποιος το περίμενε πως 30 χρόνια μετά, αυτή η ατάκα, προϊόν σάτιρας, θα ήταν στις μέρες ποιο επίκαιρη από ποτέ… Γιατί η πραγματικότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την επιβεβαιώνει… Όχι μόνο γιατί σφάζονται στην διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, αλλά και γιατί ενώ οι περισσότεροι από τους βουλευτές επικρατείας, επιθυμούν Κασσελάκη για πρόεδρο τους, εντούτοις δεν δέχεται κανένας να παραχωρήσει τη θέση του, ώστε ο πρόεδρος του κόμματος να εισέλθει στη βουλή….

Το βραχυκύκλωμα και ο άγνωστος Χ ως Πρόεδρος της Κ.Ο 

Εκ του αποτελέσματος, σε περίπτωση εκλογής του κ. Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρξει συνεννόηση και ούτε θα δεχτεί κάποιος πριν από αυτόν να παραχωρήσει τη θέση του, όπως άλλωστε διεμήνυσαν σήμερα τόσο ο Όθωνας Ηλιόπουλος, όσο και η Έλενα Ακρίτα.

Πλέον, το μόνο ερώτημα είναι ποιός θα επιλεγεί από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη να τον εκπροσωπεί, εφόσον εκλεγεί και ποιές αντιδράσεις θα υπάρξουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση αυτή…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ