Η απρέπεια της Ακρίτα για τη Μαρέβα

Έλενα Ακρίτα

Η παροιμία δεν μπορεί να βαρέσει το άλογο, βαράει το σαμάρι ταιριάζει γάντι στην βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα

Η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, κάνοντας… αντιπαραβολή του συζύγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μία σεξιστική επίθεση από την Ακρίτα

Η… ευαισθησία της Έλενας Ακρίτα για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι γνωστή… αλλά πάντα με διαχωριστική γραμμή «από ποια πλευρά βρίσκεται το θύμα και από ποια ο θήτης». Για αυτό άλλωστε ζήτησε από τον Τσίπρα… το υπουργείο ανθρώπινων δικαιωμάτων. Πλέον την όρισε ο Στέφανος Κασσελάκης στον τομέα αυτό… Στον βωμό των δικαιωμάτων που φαίνονται σαν να είναι a la carte, εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην Μαρέβα Μητσοτάκη, μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει να είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια, αν και πρόκειται για τον ορισμό της σεξιστικής επίθεσης, η κ. Ακρίτα την ορίζει… ως σύγκριση… κάτι που δείχνει πως δεν μπορεί να τα βάλει απευθείας με τον πρωθυπουργό και μάλιστα με πολιτική ατζέντα.

Η ανάρτηση

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.

Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.

Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.

Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.

Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.

Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Έσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο.

Έχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.

Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ