Η απίστευτη δήλωση της Ραλλίας Χριστίδου για τον φράκτη στον Έβρο: «Έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες» (Βίντεο)

Η απίστευτη δήλωση της Ραλλίας Χριστίδου για τον φράκτη στον Έβρο: «Έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες» (Βίντεο)

Η Ραλλία Χρηστίδου με μία ανάρτησή της στο Tik Tok έκανε μια απίστευτη δήλωση για τον φράχτη στον Έβρο.

Ειδικότερα, με την ανάρτησή της αναφωνεί: «Έχουν φράξει τα μέσα μας…», κατηγορώντας την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά τον φράχτη στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, μετά το «μπλόκο» στο φράχτη που επιχείρησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, η άλλοτε τραγουδίστρια και νυν πολιτικός, με στόμφο και ιδιαίτερη ένταση στον λόγο της ανέφερε χαρακτηριστικά στο Tik Tok:

@ralliachristidou

♬ Another Round of Glory – Ian Post

«Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους. Η φιέστα για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο κόστισε 27.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστάθηκε μόλις πριν έναν μήνα, τον Φεβρουάριο του 2023. Βέβαια τα 27.000 ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα 99,3 εκατ. που θα δοθούν για 35 χιλιόμετρα επέκτασης του φράχτη. Και ενώ οι υπογραφές έπεσαν την ημέρα της φιέστας ο ανέμελος πρωθυπουργός μας δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος που με την παρουσία του επισφράγισε το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας. Το γεγονός δε ότι ο ”επιτελικός” κύριος Γεραπετρίτης τυχαίνει να είναι ο γαμπρός του Αντιπροέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την επέκταση του φράχτη, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις προθέσεις τους για τη διασφάλιση της ασφάλισης των εθνικών μας συνόρων. Διασφάλιση της ασφάλειας, όπως και στον σιδηρόδρομο. Κοιτάξτε να δείτε. Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκης έτσι όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό η 21 Μάη, την πρώτη Κυριακή o ελληνικός λαός με την ψήφο του θα τους στείλει στο σπίτι τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ