Γκραμπόφσκι – Ασημακοπούλου: Βάζουν τους λαϊκιστές στη θέση τους

Γκραμπόφσκι – Ασημακοπούλου: Βάζουν τους λαϊκιστές στη θέση τους

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρτίας επιλέγουν την νομική οδό να αντιμετωπίσουν τις συκοφαντίες

Η περίοδος χάριτος τελείωσε για την αντιπολίτευση, η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια του λαϊκισμού και της τοξικότητας και με θράσος επιδίδεται σε προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας. Το κυβερνόν κόμμα, προσπαθώντας να κρατήσει το επίπεδο, μέχρι πρόσφατα αντιμετώπιζε τις κακοήθειες με πολιτικό λόγο. Ωστόσο, απέναντι σε ακραίους καιροσκόπους, αυτή η τακτική δεν έχει αποτέλεσμα.

Ξεπέρασαν τα όρια

Τόσο η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με την συκοφαντική και σεξιστική της ανάρτηση απέναντι στην σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όσο και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου… με τις «φήμες» με σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ξεπέρασαν κάθε όριο. Η νομική οδός ήταν ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για τις δύο κυρίες ώστε να υπερασπιστούν την προσωπικότητας τους και να δώσουν ένα μάθημα, ώστε να σταματήσουν οι κακοήθεις συκοφαντικές επιθέσεις της αντιπολίτευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ