Γεωργιάδης για Βελόπουλο: Από τι υλικό τελικά είναι πράγματι φτιαγμένοι αυτοί οι «υπερπατριώτες» που μας κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Άδωνις

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο, για την «κάλυψη» που παρέχει στον εμπλεκόμενο στο επεισόδιο βουλευτή του

«Από τι υλικό τελικά είναι πράγματι φτιαγμένοι αυτοί οι «υπερπατριώτες» που μας κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», διερωτάται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο αναφορικά με την στάση κάλυψης του βουλευτή του, φοβούμενος πολιτικό κόστος.

O κ. Βελόπουλος να διαγράψει τον κ. Γραμμένο χωρίς πολλές συζητήσεις

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να με κατηγορήσει, ότι είπα ψέματα και ότι ο βουλευτής του κ. Γραμμένος ουδέποτε εξύβρισε την μητέρα του κ. Φλώρου με χυδαίες εκφράσεις. Το έκανε για να μην έχει πολιτικό κόστος. Χθες όμως ο Ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Βαλτογιάννης (πρώην Σπαρτιάτης και αυτός…) κατέθεσε Ενόρκως στην Δικαιοσύνη, ότι μπροστά του άκουσε και είδε τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» κ. Γραμμένο, να λέει ακριβώς όλα αυτά κατά της μητέρας του κ. Φλώρου, που οδήγησαν στην έκρηξη του κ. Φλώρου. Τώρα είτε θα πρέπει να κάνει μήνυση ο κ. Γραμμένος για ψευδή κατάθεση στον κ. Βαλτογιάννη ή ο κ. Βελόπουλος να διαγράψει τον κ. Γραμμένο χωρίς πολλές συζητήσεις. Αγαπητέ Κυριάκο καλό το σόου υπέρ της Χριστιανικής Πίστης και της Ορθοδοξίας, αλλά κάθε πιστός Χριστιανός θα σου έλεγε ότι τη μάνα δεν την βρίζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο, είναι το ιερότερο πρόσωπο για όλους μας! Για να σε δούμε τώρα Πρόεδρε της «Ελληνικής Λύσης» τί θα πράξεις, διότι στα λόγια καλός είσαι αλλά εδώ χρειάζονται πράξεις…ΥΓ: ο κ. Γραμμένος εάν πράγματι το έχει πει αυτό, θα έπρεπε να το παραδεχθεί και για να αναλάβει με αξιοπρέπεια και το δικό του μερίδιο ευθύνης, αλλά και για να δώσει τα αναγκαία ελαφρυντικά στον κ. Φλώρο για το ξέσπασμα του. Αυτή θα ήταν μια πραγματικά αξιοπρεπής συμπεριφορά. Και το λέω απλά για να καταλάβουν κάποιοι αφελείς, από τι υλικό τελικά είναι πράγματι φτιαγμένοι αυτοί οι «υπερπατριώτες» που μας κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ανάρτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ