Ευρωεκλογές 2024: Η συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Μαρία Μηλίνη υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ευρωεκλογές 2024: Η συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Μαρία Μηλίνη υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Α.Λοβέρδου, Βολιώτισσα δημοσιογράφος Μαρία Μηλίνη ανάμεσα στους πρώτους δεκατέσσερις υποψηφίους ευρωβουλευτές του κόμματος Δημοκράτες

Η κ. Μαρία Μηλίνη που είναι συνεργάτιδα του Α.Λοβέρδου από το 2016 ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Δημοκράτες» στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου διεκδικώντας πανελλαδικά έναν σταυρό προτίμησης και ασφαλώς και στη Θεσσαλία απ’ όπου κατάγεται. Άλλωστε στο βιογραφικό της δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της από τη Μακρινίτσα Πηλίου.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων η Μαρία Μηλίνη δήλωσε: «Τον Ανδρέα Λοβέρδο τον υπηρετώ με πίστη και αφοσίωση οκτώ χρόνια. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την ικανότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του. Πατριώτης, σοβαρός, μεταρρυθμιστής. Δεν λαϊκίζει και δεν διστάζει να κάνει αυτό που πρέπει. Είναι τιμή μου που συμμετέχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών. Πάνω απ’ όλα θα αγωνιστούμε με κοινή λογική που τόσο χρειάζεται σήμερα. Προσωπικά, θα δώσω αυτή τη μάχη γιατί πιστεύω ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην ΕΕ και γιατί η πατρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιους πολιτικούς».

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαρία Δ.Μηλίνη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1976, κατάγεται από τη Μακρινίτσα Πηλίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1998. Σπούδασε Φιλολογία με εξειδίκευση στη Νεοελληνική και Μεσαιωνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφία στη Σχολή του Ant1. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένη από το 2004 με τον δικηγόρο Βόλου Κωστάκη Παπαδόπουλο και μητέρα της Πολυξένης-Ευδοκίας Παπαδοπούλου, φοιτήτριας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Υπήρξε ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι το 2016 οπότε συνεργάστηκε με τον Α.Λοβέρδο και έκτοτε δηλώνει «λοβερδική». Αγαπά την πολιτική και στρατιωτική ιστορία, τον Ολυμπιακό και το σκυλάκι της τη Βικτώρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ