Επεισόδιο στη Βουλή: Μήπως θα έπρεπε να τιμωρηθεί και ο κ. Γραμμένος;

Γραμμένος

Το ερώτημα προκύπτει από τα στοιχεία που δείχνουν συμπλοκή των δύο βουλευτών 

«Μήπως θα έπρεπε να τιμωρηθεί από τη Βουλή και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή, εκλεγμένο με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνο Φλώρο»; Αυτό το ερώτημα γεννάται μετά τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν συμπλοκή των δύο βουλευτών, μέχρι να σωριαστεί στο έδαφος ο Βασίλης Γραμμένος.

Τι γνωρίζουμε;

Προφανώς, τον κ. Φλώρο δεν τον έπιασε ένα γενικευμένο αμόκ να επιτεθεί στα καλά καθούμενα στον συνάδελφο του, κάτι συνέβη και ήρθε σε αυτήν την κατάσταση. Η λογική λέει οι χυδαίες εκφράσεις εντός του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ για την μητέρα και την οικογένεια του κ. Φλώρου, ευσταθούν για να τον φέρουν σε αυτήν την κατάσταση, παρόλο που το αρνείται η Ελληνική Λύση.

Επίσης, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν συμπλοκή στο περιστύλιο και ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΣΗ του κ. Φλώρου. Πριν σωριαστεί ο κ. Γραμμένος στο έδαφος, προέταξε με τσαμπουκά το στήθος του στον κ. Φλώρο και πήγε αυτός ΠΡΩΤΟΣ να χτυπήσει τον συνάδελφο του.

Η ευθύνη της βουλής

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας έχει την ευθύνη της απονομής δικαιοσύνης, εντός του κοινοβουλίου και να ερευνήσει για το τι συνέβη πραγματικά, παρά να βλέπει μονόπλευρα το θέμα. Προφανώς και δεν εξισώνω το θύμα με τον θύτη. Απλά, έαν δεν τιμωρηθεί και ο κ. Γραμμένος, οπλίζετε το χέρι του κ. Βελόπουλου να προκαλέσει τα χειρότερα εντός του κοινοβουλίου. Νομιμοποιείτε την χυδαιότητα της Ελληνικής Λύσης και θα το βρείτε μπροστά σας.

Δεν υποστηρίζω την ενέργεια του κ. Φλώρου, θέλω όμως να είμαι δίκαιος. Τις τακτικές της Ελληνικής Λύσης τις ξέρουμε. κ. Τασούλα για αυτό αποδώστε δικαιοσύνη και μην επιτρέπετε την θυματοποίηση της Ελληνικής Λύσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ