Διπλό «καρφί» Μωραΐτη για τους ξάδερφους των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Μωραίτης

Με το γνωστό του ύφος ο στιχουργός

«Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων «πυροβολημένοι» είναι»; Αναρωτιέται ο γνωστός στιχουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μωραΐτης, πετώντας τα «καρφιά» του, τόσο για τον Βασίλη Κασσελάκη, όσο και για τον Γιώργο Τσίπρα.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του ξαδέρφου του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλη ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και σε τηλεοπτιτκή του συνέντευξη είπε πως οι ψήφοι που προέρχονται από εκείνους που ψηφίζουν Σπαρτιάτες είναι «ευπρόσδεκτες».

Ο Βασίλης Κασσελάκης επιχείρησε να ανασκευάσει μετά το άδειασμα από την Κουμουνδούρου αλλά οι αντιδράσεις για την αρχική του τοποθέτηση συνεχίζονται. Ο γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραίτης σε ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι στο καλό. Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;»

Τα «καρφιά» Κασσελάκη

Ο στιχουργός είχε σχολιάσει πρόσφατα και το περιστατικό της βάφτισης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που περιέγραψε ο ίδιος στις ΗΠΑ.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μωραίτης σε ανάρτησή του είχε σημειώσει: «Στέφανε, ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ».

Πρόσφατα, ο Νίκος Μωραίτης είχε επικρίνει και τις δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα για τα εσωκομματικά και σε ανάρτησή του ανέφερε: «Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας. Σωπάστε για 8 – 10 χρόνια».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ