«Δεν κόπηκες, σε έκοψε η Κεραμέως»: Χαμός στο Twitter με την ατάκα Τσίπρα σε νεαρό για τις Πανελλήνιες (Βίντεο)

«Δεν κόπηκες, σε έκοψε η Κεραμέως»: Χαμός στο Twitter με την ατάκα Τσίπρα σε νεαρό για τις Πανελλήνιες (Βίντεο)

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία του με νεαρό κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ελευσίνα.

Ο νέος άνδρας λέει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έδωσε πανελλήνιες, με τον κ. Τσίπρα να τον ρωτά: “με τη βάση εισαγωγής;” και το αγόρι να απαντά καταφατικά.

“Δεν κόπηκες, σε έκοψε η Κεραμέως” του απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: “20.000 παιδιά σαν κι εσένα θα μπορούσαν να έχουν περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο”.

Στο επίμαχο απόσπασμα ακούγεται και άλλος ένας νεαρός να λέει ότι η μοναδική έννοια της ΝΔ μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν η αναθεώρηση του άρθρου 16 με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αναφερόμενος στην πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη μετά την τραγωδία.

 

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #Ελευσίνα ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

 

 

Η τοποθέτηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με χρήστες του Twitter να επισημαίνουν ότι δεν φταίει η υπουργός Παιδείας για τη χαμηλή βαθμολογία του υποψήφιου, άλλοι υποστήριξαν ότι οι νεαροί άνδρες είναι στελέχη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που καυτηριάζουν τo site της Αυγής που ανέφερε ότι την επίμαχη φράση την είπε ο νεαρός στον Τσίπρα, ενώ συνέβη το αντίθετο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ