Χρυσόγονος για Κασσελάκη: Ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Χρυσόγονος

Εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Μαυρογιαλούρου που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος.

Όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού» ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίσε ότι «θεωρητικά εμφανίζεται ως αρχηγός αριστερού κόματος – ο ίδιος λέει ότι θα καλύψει άνετα και την κεντροαριστερά – φοβάμαι όμως ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Μαυρογιαλούρου. Ένας Μαυρογιαλούρος του 2024 που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται. Υπόσχεται ότι θα αυξήσει τις δαπάνες για την υγεία στο 5% ενώ τώρα είναι στο 5,8%».

Ακατάσχετη δημαγωγία

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά, είναι κασσελακισμός, μια ακατάσχετη δημαγωγία».

«Εάν είναι στη δεύτερη θέση των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ με ποσοστά της ΝΔ κοντά στο 33% του 2019 και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές του 2027 θα είναι μονότρεμα. Θα είναι προδιαγεγραμμένη η εκ νέου επικράτηση της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ