«Χώρισαν» Λατινοπούλου και Μπογδάνος λόγω της εκλογικής συνεργασίας με το κόμμα του Εμφιετζόγλου

«Χώρισαν» Λατινοπούλου και Μπογδάνος λόγω της εκλογικής συνεργασίας με το κόμμα του Εμφιετζόγλου

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος

Το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του αποφάσισε νωρίτερα την Τρίτη την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. «Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Σημειώνεται πως η αρνητική ψήφος δόθηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία κατηγορεί τον κ. Μπογδάνο λέγοντας ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν αναφέρει ότι εκείνη ήταν που μειοψήφισε στην απόφαση για συνεργασία με το κόμμα του . Εμφιετζόγλου. Παράλληλα η κυρία Λατινοπούλου απαντώντας στον κ. Μπογδάνο λέει ότι δημιούργησε ένα κακοστημένο σόου μαζί με 20 φίλους του και προσθέτει πως η απόφαση δεν πάρθηκε από κανένα πολιτικό συμβούλιο.

335150965_578979760950158_6637171015676485183_n

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ