Αιχμές Καρτερού για Κασσελάκη: Απωθεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους έλκει

ΣΥΡΙΖΑ

Τα βέλη του έριξε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο αρθρογράφος και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, επισημαίνει με αιχμές πως σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ του ’23 γυρίζουν την πλάτη στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και προσθέτει πως τους απωθεί, δεν τους έλκει.

Ειδικότερα, ο γνωστός αρθρογράφος περιγράφει τον τρόπο προσέλκυσης ψηφοφόρων από πλευράς του κ. Κασσελάκη ως απωθητικό και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές.

Όπως αναφέρει, «η καφετέρια, οι περιοδείες του και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, μάλιστα, ότι πολλοί από τους ακίνητους κινούνται. Την ίδια στιγμή, όμως, δείχνουν και ότι σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ του ’23 γυρίζουν την πλάτη στο κόμμα και στον πρόεδρό του».

Η χάβρα κόστισε στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι η συλλογικότητα

«Τους απωθεί, αντί να τους έλκει» περιγράφει από πλευράς του ο κ. Καρτερός, προσθέτοντας πως «αυτό απαιτεί κάτι δύσκολο ίσως για τον πρόεδρό του, αλλά αναγκαίο: την πληθυντική συλλογικότητα – μεγάλο όπλο της Αριστεράς. Την πολυχρωμία που απαιτεί η πολυσυλλεκτικότητα και έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας».

«Ό,τι, δηλαδή, δεν συμβαίνει σήμερα. Μονόχρωμος, σχεδόν μονοπρόσωπος έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παντού και πάντα Κασσελάκης. Εξαφανισμένα τα όργανα. Και όταν κάπου-κάπου εμφανίζονται άλλοι, με διαφορετικό πολιτικό φορτίο και βιογραφικό, παριστάνουν τον Κασσελάκη» επισημαίνει ο κ. Καρτερός, καταλήγοντας πως «η χάβρα κόστισε στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι η συλλογικότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ