Άδωνις: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για σόου πάνω στα Τέμπη, ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το Μάτι

Άδωνις: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για σόου πάνω στα Τέμπη, ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το Μάτι

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ολομέλεια της Βουλής για την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος χαρακτήρισε υποκριτική την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο λαός δεν πάσχει από αμνησία για να μιλά ο κ. Τσίπρας για σόου πάνω στην τραγωδία. Δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την φοβερή τραγωδία στο Μάτι και το σόου που ο ίδιος έστησε το ίδιο βράδυ μπροστά στις κάμερες. Αυτό που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας δείχνει το μέγεθος υποκρισίας του και της προσβολής της μνήμης του λαού».

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης επέστρεψε στον Αλέξη Τσίπρα τους χαρακτηρισμούς για έλλειψης ενσυναίσθησης : «Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αμέσως συγγνώμη και ο υπουργός του παραιτήθηκε. Ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν εχει ζητήσει συγγνώμη ενώ οι υπουργοί του τότε αντί να παραιτηθούν έλεγαν ότι τα έκαναν όλα τέλεια».

«Καθόλου δεν πόνεσαν για τα Τέμπη. Γιατί αν το έκαναν θα ντρέπονταν να ψάχνουν λέξεις για να παράγουν προπαγάνδα. Μόνο ο κ. Τσίπρας το κάνει όπως το έκανε και στο Μάτι. Υποκριτικά ενώ ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί το έκρυβε και έδινε σόου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης για να καταλήξει «Είπαμε ότι φταίμε. Ο καθένας στο μερίδιο που του αναλογεί. Ένας μόνο ισχυρίζεται ότι δεν φταίει. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι μόνοι αμόλυντοι και άσπιλοι» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απάντηση του στον Αλέξη Τσίπρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ