Άδωνις Γεωργιάδης: Η υποκρισία Πολάκη πίσω από την κόντρα με Χατζηνικολάου (Βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης: Η υποκρισία Πολάκη πίσω από την κόντρα με Χατζηνικολάου (Βίντεο)

Στην κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε σε εμφάνισή του στο «Kontra Channel» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ανέφερε ότι ο όμιλος «Real», ανήκει 50% στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον οποίο κάνει επίθεση τις τελευταίες ημέρες ο Παύλος Πολάκης, αλλά όπως σημείωσε, ανήκει κατά 50% και στον Ανδρέα Κουρή, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra, για τον οποίο, όπως λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρει τίποτα.

«Εάν ο Όμιλος Real είναι πράγματι μπαταχτσήδες και είναι αληθή όσα λέει ο Πολάκης τότε όλοι οι δημοσιογράφοι του Kontra πληρώνονται από αυτά τα χρέη και άρα ο βασικός σταθμός που στηρίζει τον Σύριζα είναι μπαταχτσής. Εάν είναι ψευδή, σας διαβεβαιώ επειδή είδα τις καρτέλες, όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα, τότε ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να κάνει όλη αυτή την συκοφαντία προφανώς για να πλήξει έναν δημοσιογράφο που δεν συμπαθεί και το κάνει με τον γνωστό βρώμικο του τρόπο», αναφέρει συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για υποκρισία. «Φαντάζεστε αυτοί οι άνθρωποι οι τόσο βρώμικοι και πονηροί συκοφάντες να έπαιρναν ξανά την εξουσία;», αναφέρει.

Τέλος σε ανάρτησή του στο Τwitter, σχολιάζει και τη στάση της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη, λέγοντας: «Η Αναστασία Γιάμαλη, καλώς δεν με διέκοψε καθώς είναι μία από τους εργαζόμενους και του Real και του Kontra που αν ο Τσίπρας (διότι αυτός έβαλε προφανώς τον Πολάκη) επετύγχανε στον σκοπό του θα έμενε χωρίς δουλειά μαζί με πολλούς άλλους».

Ολόκληρη η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη

«Περίμενα να πάω στο Kontra Channel για να αναδείξω την Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά αλλά και φυσικά του Παύλου Πολάκη.

Ο βουλευτής Χανίων του Τσίπρα, ο οποίος προφανώς ποτέ δεν επρόκειτο να φύγει αφού τον έχει για τις βρώμικες δουλειές, όλη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσε τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα χρέη του Ομίλου Real κλπ κλπ, όμως όταν τα πρωτοδιάβασα αμέσως σκέφθηκα ότι για έναν «περίεργο» λόγο ο Πολάκης κατηγορούσε διαρκώς το 50% του Ομίλου αλλά αποσιωπούσε εντελώς το άλλο 50% δηλ τον κ. Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra. Εάν ο Όμιλος Real είναι πράγματι μπαταχτσήδες και είναι αληθή όσα λέει ο Πολάκης τότε όλοι οι δημοσιογράφοι του Kontra πληρώνονται από αυτά τα χρέη και άρα ο βασικός σταθμός που στηρίζει τον Σύριζα είναι μπαταχτσής. Εάν είναι ψευδή, σας διαβεβαιώ επειδή είδα τις καρτέλες, όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα, τότε ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να κάνει όλη αυτή την συκοφαντία προφανώς για να πλήξει έναν δημοσιογράφο που δεν συμπαθεί και το κάνει με τον γνωστό βρώμικο του τρόπο. Φαντάζεστε αυτοί οι άνθρωποι οι τόσο βρώμικοι και πονηροί συκοφάντες να έπαιρναν ξανά την εξουσία; Η Αναστασία Γιάμαλη, καλώς δεν με διέκοψε καθώς είναι μία από τους εργαζόμενους και του Real και του Kontra που αν ο Τσίπρας (διότι αυτός έβαλε προφανώς τον Πολάκη) επετύγχανε στον σκοπό του θα έμενε χωρίς δουλειά μαζί με πολλούς άλλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ