Βόλος: Ένταση με εκφράσεις πεζοδρομίου στο δημοτικό συμβούλιο

Βόλος

Εκφράσεις πεζοδρομίου

Η δημοτική σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Κοκκινάκη, επιτέθηκε στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολο Ριζόπουλο, κάνοντας άνω – κάτω το δημοτικό συμβούλιο βόλου.

Ειδικότερα, με εκφράσεις πεζοδρομίου, εξελίχθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με πρωταγωνίστρια τη δημοτική σύμβουλο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία επιτέθηκε στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολο Ριζόπουλο.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του συμβουλίου, άκουσαν σε κάποια στιγμή την έξαλλη Κοκκινάκη να απαντά στον Ριζόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας».

 

 

Η αφορμή

Αφορμή της «έκρηξης» της Κοκκινάκη ήταν η παρατήρηση Ριζόπουλου πως η παράταξη Παπαπέτρου, με την οποία συνεργάζεται η Κοκκινάκη, δεν ασχολείται με τα προβλήματα του λαού, αλλά με θέματα ήσσονος σημασίας, όπως οι κάμερες στην αίθουσα του συμβουλίου, που δεν τη δείχνουν, το πόθεν έσχες του Δημάρχου κλπ.

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ