Βελόπουλος: «Παίρνετε τηλέφωνα σε υποψηφίους μας για να τους πείσετε να κατέβουν με τη ΝΔ – Τάζουν και δωράκια»

Βελόπουλος: «Παίρνετε τηλέφωνα σε υποψηφίους μας για να τους πείσετε να κατέβουν με τη ΝΔ – Τάζουν και δωράκια»

Από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε σήμερα οχλήσεις εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, σε πολίτες που θα κατέλθουν υποψήφιοι με την Ελληνική Λύση, προκειμένου να αναθεωρήσουν την απόφασή τους.

“Εκεί στη ΝΔ ήδη ξεκινήσατε τα τηλέφωνα. Έχετε απελπιστεί. Είχαμε δύο κρούσματα σε υποψήφιους βουλευτές μας. Από τώρα ξεκινήσατε την αποστασία. Ήδη παίρνετε τηλέφωνα ακόμα και σε υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης για να τους πείσετε να κατέβουν υποψήφιοι με τη ΝΔ. Βέβαια ένα κόμμα που είναι μεγαλωμένο, ανδρωμένο μέσα στην αποστασία είναι εθισμένο σε αυτήν. Πάντως η ΝΔ είναι απελπισμένη με όλα αυτά που γίνονται και η απελπισία σε οδηγεί στην αποστασία” δήλωσε στην τελευταία ομιλία του στην παρούσα Βουλή, όπως ο ίδιος την προσδιόρισε.

“Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχουμε και παλίνδρομες επαναφορές. Φεύγουν βουλευτές από ένα κόμμα πάνε σε άλλο, ξαναεπιστρέφουν. Αυτό δείχνει ότι και τα τρία κόμματα δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά” πρόσθεσε.

Είπε, δε, ότι προτείνεται σε υποψήφιους της Ελληνικής Λύσης να κάνουν πίσω, έναντι μετεκλογικών ανταλλαγμάτων. “Όταν φτάνει ένα κόμμα όπως η ΝΔ να παίρνει τηλέφωνα σε υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης και να τους λέει: “Μην κατεβαίνετε με την Ελληνική Λύση, είμαστε εδώ κι αν δεν εκλεγείτε έχει μια θεσούλα κάπου να βολευτείτε”. Έχει το αντίδωρο. Έχει το δωράκι. Φανταστείτε τι θα γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών”.

Κατηγόρησε το κόμμα της ΝΔ ότι είναι βουτηγμένο στον “βούρκο της ανηθικότητας” και ότι ψάχνει αποστάτες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.

“Φανταστείτε τι θα γίνει την επομένη των εκλογών. Πώς θα φεύγουν οι βαλίτσες ζητώντας αποστάτες. Και όλα αυτά γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα, η εξουσία. Να φάνε τα πόμολα να φάνε τις πόρτες να φάνε και τις κλειδαριές”.

 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 02:05:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ