Τζίμα σε Πρετεντέρη για τον Μιθριδάτη: «Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;» (Βίντεο)

Τζίμα σε Πρετεντέρη για τον Μιθριδάτη: «Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;» (Βίντεο)

Καβγάς μεταξύ της παρουσιάστριας Ράνια Τζίμα και του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Αφορμή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συμπεριλάβει τον ράπερ Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές 2023.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πρετεντέρης αναρωτήθηκε ποιο θα είναι το πολιτικό όφελος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την επιλογή του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια, καθώς και το κατά πόσο υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον ράπερ και θα επιλέξουν να ψηφίσουν την αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας του.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA Ράνια Τζίμα είπε πως θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε τον Μιθριδάτη να ξεδιπλώνει το λόγο του ως υποψήφιος πια, μιας και υπάρχει περίπτωση όλα όσα γράφονται να είναι αποσπασματικά.

Ο καβγάς Τζίμα – Πρετεντέρη για τον Μιθριδάτη

Γιάννης Πρετεντέρης: Ποιο είναι το πολιτικό όφελος του κόμματος; Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον Μιθριδάτη ή τον Υποχθόνιο ή τον Καταχθόνιο ή τον δεινόσαυρο ή την Μαρία και θα πάνε να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό το λόγο; Εγώ δεν λέω ότι είναι χυδαίος. Δεν μ’ αρέσουν αυτά που λέει, αλλά τι να κάνουμε

Ράνια Τζίμα: Εντάξει, φαντάζομαι ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να ακούσουμε ίσως τον Μιθριδάτη να ξεδιπλώνει το λόγο του ως υποψήφιος πια.

Γιάννης Πρετεντέρης: Μα έχει μιλήσει

Ράνια Τζίμα: Γιατί προς ώρας αυτό που έχουμε δει είναι αυτό που έχει κάνει στην χιπ χοπ μουσική.

Γιάννης Πρετεντέρης: Δεν είναι ανώνυμος

Ράνια Τζίμα: Δεν λέω ότι είναι ανώνυμος

Γιάννης Πρετεντέρης: Ωπα, ώπα

Ράνια Τζίμα: Τι έγινε;

Γιάννης Πρετεντέρης: Να διαβάσω tweets; ε; Γιατί, σε τι χρησιμεύουν οι άντρες;

Ράνια Τζίμα: Με ρωτάς;

Γιάννης Πρετεντέρης: Για να δούμε. Γιατί δεν είναι άγνωστος ο Μιθριδάτης. Τα έχει πει όλα πάρα πολύ ωραία. Εχει πει τι πρέπει να κάνεις σε μία γυναίκα, τι να σου κάνει μία γυναίκα, τι κάνεις σε μία γυναίκα. Οτι οι ομοφυλόφιλοι είναι κουνίστρες. Αυτά τα έχει πει όλα ο κ. Μιθριδάτης.

Ράνια Τζίμα: Και ένα βίντεο για τον Ζακ; Μου κάνει λίγο περίεργο Γιάννη αυτό; Να κάνει κάποιος βίντεο για τον Ζακ, την προσωπικότητα Ζακ και να είναι την ίδια ώρα σεξιστής και ομοφοβικός.

Ράνια Τζίμα: Επίσης να πω, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο αντικειμενικοί. Δεν ξέρω πόσο αποσπασματικά είναι όλα αυτά. Δηλαδή αν είναι κομμάτια ολόκληρων διαλόγων το πριν το μετά το δίπλα και μετά να το αξιολογήσουμε. Και αν είναι πράγματι έτσι να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα.

Γιάννης Πρετεντέρης: Θα διαβάσω. Δεν θέλω να το κάνω…

Ράνια Τζίμα: Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;

Γιάννης Πρετεντέρης: Οχι προσωπικά, γιατί δεν έχω προσωπικά με το Μιθριδάτη, αλλά βλέπω και σε άλλες κυρίες, τηλεπαρουσιάστριες, τους έστελνε διάφορα μηνύματα.

Ράνια Τζίμα: Τηλεπαρουσιάστριες, δημοσιογράφους μήπως εννοείς;

Γιάννης Πρετεντέρης: Ναι, τους έστελνε διάφορα μηνύματα και τους έλεγε διάφορα. Προσπερνώ, ας τον αφήσουμε να εξηγήσει μόνος του.

 

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ