Τσαπανίδου για το ενδεχόμενο ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Οι πολίτες θα έχουν παραπλανηθεί, το πρόγραμμά μας είναι καλό»

Τσαπανίδου για το ενδεχόμενο ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Οι πολίτες θα έχουν παραπλανηθεί, το πρόγραμμά μας είναι καλό»

Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου, εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χθες Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, ότι σε περίπτωση ήττας του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές, θα φταίει η προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Για την ακρίβεια η κ. Τσαπανίδου αφού δήλωσε ότι σε περίπτωση ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στενοχωρηθεί, γιατί θα σημαίνει ότι έχει γίνει μεγάλη προπαγάνδα από την κυβέρνηση, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σκάι Σία Κοσιώνη την ρώτησε: Δηλαδή αν χάσετε ο κόσμος θα έχει παραπλανηθεί; Και η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε ναι. Και όταν στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη σχολίασε ότι αυτό δεν είναι πολύ κολακευτικό για τον κόσμο, η Πόπη Τσαπανίδου συνέχισε: Ξέρετε καμιά φορά η προπαγάνδα πετυχαίνει τον στόχο της…

 

Ο διάλογος Κοσιώνη- Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι

“Θα σας πω την προσωπική μου άποψη”, είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου για το ενδεχόμενο ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. “Αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι βγαίνω από το “ρούχο” της εκπροσώπου… νομίζω ότι η νίκη θα μας ικανοποιήσει και η ήττα, ακόμα και με μια μικρή διαφορά, εμένα προσωπικά θα με στενοχωρήσει, γιατί θα διαπιστώσω ότι θα έχει γίνει πραγματικά πολύ συστηματική δουλειά προπαγάνδας από την πλευρά της κυβέρνησης να φοβηθεί ο κόσμος, να αμφισβητηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ”, συνέχισε η Πόπη Τσαπανίδου.

Σία Κοσιώνη: Δηλαδή αν χάσετε, θα χάσετε γιατί ο κόσμος θα έχει παραπλανηθεί;

Πόπη Τσαπανίδου: Ναι, γιατί είναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ…

 

Σία Κοσιώνη: Αυτό δεν τιμά τον κόσμο, τους ψηφοφόρους, σαν να λέτε ότι όλοι είναι εν δυνάμει θύματα της προπαγάνδας

Πόπη Τσαπανίδου: Η προπαγάνδα καμιά φορά πετυχαίνει το σκοπό της, αυτό δεν τιμά την κυβέρνηση που ρίχνει τόση λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ επί τόσο πολύ καιρό. Άλλα νομίζω ότι ο κόσμος που έχει βγει στο δρόμο, κατεβαίνει σε διαδηλώσεις, νιώθει την ανάσα του να του κόβεται από ένα κράτος που δεν τον αγκαλιάζει είναι απέναντι του, είναι περίπλοκο και αντιμετωπίζει φιλικά μόνο τους λίγους, καταλαβαίνει παρά πολύ καλά, ότι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει μια ανάσα και να περάσει σε μια καλύτερη μέρα, επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η αντίδραση Γιάννη Οικονόμου: Θεωρούν τους Έλληνες μειωμένης αντίληψης

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως οι Έλληνες πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και ότι δεν καταλαβαίνουν. Συνέχισε λέγοντας πως δεν χρειάζεται προπαγάνδα για να αντιληφθούν οι Έλληνες τις προτάσεις, που έχουν μπροστά τους. Για τον κ. Τσίπρα μιλά η καταστροφική διακυβέρνηση της περιόδου 2015-2019, “παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι και στα πρόσωπα και στο πρόγραμμα”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Η αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου

Η υπόθεση πήρε τέτοιες διαστάσεις, που η κ. Τσαπανίδου αναγκάστηκε να κάνει εκ νέου δήλωση και να απαντήσει στον Γιάννη Οικονόμου:

“Αλήθεια τώρα κύριε Οικονόμου; Οι πολίτες κατάλαβαν πολύ καλά τι εννοούσα.

Εσείς και η προπαγανδιστική σας εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ