Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος στην πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου στην Καρδίτσα – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας

τσιπρας

Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο Βλάχο που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπαν συγγενείς και φίλοι που αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται κοντά τους, αλλά και πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να αποτίσουν τιμή στην μνήμη του και να τον αποχαιρετίσουν.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, χώρο όπου τελείται η πολιτική κηδεία του 34χρονου.

Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος στην πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου στην Καρδίτσα - Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας
τσιπρας
τσιπρας

 

Όπως αναφέρει το karditsalive.net, ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι είναι κατάμεστοι από κόσμο που κρατά στα χέρια λουλούδια.

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος διαχέουν την ατμόσφαιρα με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν πρωταγωνιστές αρχαίας τραγωδίας, στα πρόσωπα των οποίων αποτυπώνεται ο σπαραγμός όλων των οικογενειών που στερήθηκαν τόσο άδικα μέλη τους.

 

καρδιτσα
καρδιτσα
καρδιτσα

Όπως και στην κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την περασμένη Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών, ενώ θε πρέπει να θυμίσουμε ότι με αποφάσεις των δημάρχων όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30. Επίσης, τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ