Το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη για τη «συγγνώμη» Πολάκη: «Μια κότα στρουμπουλή…» (Βίντεο)

Το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη για τη «συγγνώμη» Πολάκη: «Μια κότα στρουμπουλή…» (Βίντεο)

Αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η επιστολή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα, με στόχο να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση και να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Στην επιστολή του, ο πρώην τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, για τη στάση που τήρησε, “δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”.

Ειδική αναφορά κάνει ο Παύλος Πολάκης στην εμπρηστική ανάρτησή του για δημοσιογράφους και δικαστικούς, λέγοντας ότι “η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης”.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν την κίνηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, επεφύλασσε ένα χιουμοριστικό, αλλά και ειρωνικό σχόλιο, στον αέρα του καναλιού.

“Ένα ριζίτικο τραγούδι που έλεγαν οι αντάρτες στα Σφακιά, όταν πολεμούσαν, έλεγε: Μια κότα στρουμπουλή, μια κάτασπρη πουλάδα…”, είπε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης, προκαλώντας το μειδίαμα της παρουσιάστριας Κατερίνας Παναγοπούλου.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε μεταξύ άλλων: “Ο Πολάκης επί της ουσίας δεν κάνει πίσω σε κάτι. Ταπεινώνεται μπροστά στον Τσίπρα, αλλά δεν ζητάει συγγνώμη ούτε από τους δημοσιογράφους ούτε από τους δικαστικούς λειτουργούς που κρέμασε στα μανταλάκια. Διεκδικεί έτσι το δικαίωμα να κρεμά στα μανταλάκια όποιον θέλει για όποιον λόγο θέλει, και αυτό να θεωρείται ως πολιτική πρακτική”.

 

Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στο παρακάτω βίντεο, από το 3.22:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ