Θέμης Χειμάρας: «Η σκευωρία κατέρρευσε» – Τι λέει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις συμβάσεις της εταιρείας του με το Δημόσιο

Θέμης Χειμάρας: «Η σκευωρία κατέρρευσε» – Τι λέει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις συμβάσεις της εταιρείας του με το Δημόσιο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Θέμης Χειμάρας, ο βουλευτής της ΝΔ που παραιτήθηκε λόγω συμβάσεων που είχε συνάψει η εταιρία εκτυπώσεών του με το Δημόσιο, επανέρχεται στο ζήτημα, κάνοντας λόγια για σκευωρία που κατέρρευσε, επικαλούμενος πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ο έλεγχος έδειξε ότι δεν υπήρξε αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας του, “λόγω συνάψεως συμβάσεων με το Δημόσιο, εκμεταλλευόμενη το αξίωμα του μετόχου και διαχειριστή της κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα, δηλαδή το αξίωμα του Βουλευτή”.

“Είναι ξεκάθαρο ότι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανάγει μια τυπική ακούσια παράλειψή μου, για την οποία ανέλαβα την ευθύνη, σε σκάνδαλο, απέτυχε παταγωδώς” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Χειμάρας φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία του εταιρεία εκτυπώσεων και έχει συνάψει με το δημόσιο- κυρίως Δήμους και Περιφέρειες- συμβάσεις, που φθάνουν στο ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ και το κυβερνόν κόμμα ζήτησε την παραίτησή του γιατί δεν τήρησε το ασυμβίβαστο.

 

Όλη η ανάρτηση του Θέμη Χειμάρα

Η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει.

“Από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα προσκομισθέντα στοιχεία διαφαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται τα καταγγελλόμενα, όπως παρουσιάζονται στα δημοσιεύματα της δικογραφίας”.

Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει το Πόρισμα του Ελέγχου, ο οποίος διενεργήθηκε από την Γενική Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, διερευνώντας τις άθλιες καταγγελίες, που εκτοξεύθηκαν εναντίον μου από τους δολοφόνους χαρακτήρων του ΣΥΡΙΖΑ και των φυλλάδων του. Η σκευωρία κατέρρευσε.

Και το πόρισμα συνεχίζει:

• “Δεν διαφαίνεται μη δικαιολογημένη αύξηση του κύκλου εργασιών της Θέμης Χειμάρας & ΣΙΑ ΕΕ λόγω συνάψεως συμβάσεων με το Δημόσιο, εκμεταλλευόμενη το αξίωμα του μετόχου και διαχειριστή της κ Θεμιστοκλή Χειμάρα, δηλαδή το αξίωμα του Βουλευτή.

• Από την έρευνα και τα συγκριτικά στοιχεία από ανταγωνίστριες εταιρείες, δεν παρουσιάζονται σημαντικές αυξομειώσεις στον κύκλο εργασιών της εταιρείας, ο οποίος συνάδει με την τάση του ευρύτερου κλάδου και των ανταγωνιστών. Οι συμβάσεις με το Δημόσιο είναι αντίστοιχης αξίας με τους άτυπους τοπικούς ανταγωνιστές, ενώ για την πλειονότητα υπάρχουν πρωτόκολλα παραλαβής προμηθειών ή υπηρεσιών”.

Είναι ξεκάθαρο ότι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανάγει μια τυπική ακούσια παράλειψή μου, για την οποία ανέλαβα την ευθύνη, σε σκάνδαλο, απέτυχε παταγωδώς.
Οι πολίτες της Φθιώτιδας αλλά και όλης της Ελλάδας αντιλαμβάνονται ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι συκοφαντούν και ψεύδονται αδιάντροπα, σπιλώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Η αλήθεια πάντοτε νικάει.

Η υπόθεση για μένα δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Έχουμε μπροστά μας τις εθνικές εκλογές, στις οποίες θα κριθεί αν η χώρα μας θα πάει μπροστά ή θα κατρακυλήσει στο παρελθόν. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι στην πρώτη γραμμή και θα με βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους οι συκοφάντες, οι σκευωροί και οι λαϊκιστές.

την οικογένειά μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου στη Φθιώτιδα, αλλά και φίλους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι, σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της άδικης ανθρωποφαγίας που επικράτησε, όντες απόλυτα σίγουροι για την ακεραιότητά μου, βρέθηκαν και παραμένουν συνεχώς στο πλάι μου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ