Θέλουν Πρέσπες στο Αιγαίο και το λένε ευθαρσώς – Θέλουν και συνεκμετάλλευση;

συριζα

Είδαμε εχθές τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας και δημοσιογράφου της Αυγής, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να λύσει τις διαφορές της Ελλάδος με την Τουρκία με μία νέα «Συμφωνία των Πρεσπών».Δείτε το βίντεο:

Το «δεν το ξέρω αυτό» που ακούτε στο βίντεο στην ερώτηση για τη συνεκμετάλλευση, είναι μια απλή αποφυγή απάντησης λόγω προεκλογικής περιόδου. Ναι ήθελε να πει. Γιατί το μοντέλο Πρέσπες, δεν αφήνει και άλλα περιθώρια.

Πλέον, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πολυετή προβολή τους και μερικούς από τους δημοσιολογούντες οι οποίοι τους λαμβάνουν και πολύ σοβαρά υπόψη τους, σήκωσαν πολύ τον αμανέ και δεν φοβούνται να πουν ελεύθερα αυτά που πιστεύουν. Κάτι που δεν έκαναν φυσικά το 2015 με την προοπτική της πρώτη ανάληψης της εξουσίας.

Αυτό είναι καλό. Γιατί σε αυτές τις εκλογές πλέον, οδεύουμε όλοι γνωρίζοντας.

Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον.

Όταν κάποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ με τις συγκεκριμένες τωρινές πολιτικές (δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει αν αλλάξει η ηγεσία και η ηγετική ομάδα):

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα ότι δίνει την ευλογία του σε μία νέα συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκίας, η οποία όπως φαίνεται, περιλαμβάνει και τη συνεκμετάλλευση. 

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι με την ψήφο του ανοίγει και πάλι τα ελληνικά σύνορα και επιτρέπει αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών.

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι νομιμοποιεί τη φοροδιαφυγή, γιατί δίνει το ελεύθερο στην εκ νέου αύξηση των φόρων.

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι φέρνει στην εξουσία μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι θεσμική εκτροπή, ελέγχοντας όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές και παρεμβαίνοντας άμεσα στη δικαιοσύνη.

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι νομιμοποιεί ένα κόμμα το οποίο δεν πιστεύει στην ισόβια ποινή για τη συμμόρφωση του εγκληματία, ανεξαρτήτως εγκλήματος (λόγια Τζανακόπουλου όχι δικά μου).

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι ξαναπαραδίδει το κράτος, «λάφυρο», στα συμφέροντα των συνδικαλιστών.

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα, ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς (ή αν θέλετε της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ), είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της Μεταπολίτευσης.

Γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα.

Ο καθένας μας. Τα πάντα.

Και επιλέγει εν γνώσει του πια, το τι επιθυμεί για την πατρίδα του, για την οικογένειά του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ